Stanovisko Anny Belousovovej k voľbám 2012

anna www.ipolitika.sk

Stanovisko nájdete v článku.

Vysoká účasť vo voľbách dáva jednoznačný mandát a aj zodpovednosť za ďalší vývoj Slovenska absolútnemu víťazovi volieb strane SMER.
Predčasné parlamentné voľby boli ovplyvnené negatívnymi dôsledkami ekonomickej krízy, neschopnosťou pravicovej vlády a hlavne korupčnými megakauzami.

13.10.2011 sa SMER,KDH,SDKÚ a HÍD dohodli na predčasných parlamentných voľbách.Strana NaS bola zaregistrovaná 18.10.2011,t-j.za 4-5 mesiaca do volieb.
Volebná kampaň bola vedená v podmienkach,ktoré nezaručovali rovnaké možnosti prezentácie všetkých politických strán-vstupy do médii,financie vynaložené na volebnú kampaň….Výsledok NaS z tohto pohľadu nebol prekvapením.Nedá sa zvíťaziť ani ubrániť,ak bojujeme s gumipuškami proti tankom.Dnes na Slovensku vyhrávajú voľby média a financie.Predčasné voľby boli v réžii “starých “strán,ktorým nechýba ani jedno.
NaS preto hodnotí tieto voľby pragmaticky.Urobili sme v daných podmienkach maximum.Preto by som chcela poďakovať všetkým voličom,ktorí podporili vo voľbách našu stranu a tiež všetkým členom strany,ktorí odrobili v týchto voľbách obrovský kus práce.
Nie sme tu na jedno použitie,NaS je na začiatku svojej činnosti a dnes je už jasné,že v parlamentnom spektre politických síl chýba národná platforma.
NaS má ambíciu zaujať aj ako mimoparlamentná strana práve túto pozíciu,ktorá je existenčne nevyhnutná pre ďalšiu budúcnosť Slovenska!

zdroj: nas.sk