Stanovisko 99% k dnešnému vyhláseniu skupiny milovníkov gorilých strán

99_logo www.ipolitika.sk

S prekvapením sme si prečítali dnešné vyhlásenie osobností, podpísané medzi inými aj ekonómom Sternom, publicistom Alnerom, sociológmi Szomolányi a Bútorom, politológom Mesežnikovom, historikmi Kováčom, Zavackou a Zemkom a inými verejne známymi osobnosťami Slovenska, ktorí vyzývajú ľudí k voľbe starých a skúsených strán. Hovoria okrem iného, že “hrozí, že politickú scénu zaplnia neštandardné politické sily bez programu, bez odborníkov, bez predstavy o ďalšom smerovaní Slovenska“

Postoju týchto osobností musí tlieskať Malchárek, Bubeníková, Haščák a samozrejme aj všetci aktívni politici, ktorí sa spoločne podieľali na rozkrádaní našej krajiny. Kauza Gorila jednoznačne usvedčuje staré politické strany z obrovskej korupcie v prospech skupiny vyvolencov, zatiaľ čo situácia bežných ľudí ich už vyše 20 rokov nezaujíma.

Chceli by sme týchto milovníkov gorilých strán upozorniť, že pravica aj ľavica na Slovensku zlyhali. Ak hovoria, že v minulosti sa v predvolebnej kampani hovorilo o programoch strán, mali by si spomenúť, že strany aj po voľbách zotrvali len pri práznych rečiach.

Dnes máme druhú najnižšiu minimálnu mzdu v eurozóne a ženy u nás zarábajú o pätinu menej než muži. Školstvo a zdravotníctvo sú v katastrofálnom stave a ľudia už takmer stratili nádej, že sa môžu mať lepšie. K tomuto stavu nás priviedli práve staré parlamentné strany.

Je čas vymeniť skúsených zlodejov za bežných ľudí so správnymi prioritami.

zdroj: 99percent.sk