Vyhlásenie poslankyne NR SR Viery Tomanovej

vieratomanova www.ipolitika.sk

Poslankyňa Národnej rady SR a bývalá ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny  vyslovuje ostrú kritiku na adresu  súčasného  ministra práce, sociálnych vecí a rodiny  Jozefa Mihála v súvislosti s jeho výrokmi o tom, že Medzinárodná organizácia práce nie je pre Slovenskú republiku žiadnym prínosom a s v nadväznosti na jeho úvahy o vystúpení Slovenskej republiky z tohto medzinárodného zoskupenia.

Viera Tomanová považuje slová ministra Mihála za prejav bezbrehého  sociálneho cynizmu a zároveň za vyslovenie neúcty voči tejto dôležitej organizácii OSN, ktorej základnou úlohou je zasadzovanie sa za humanitné a mierové ideály, ochrana ľudských práv,snahy o férovú konkurenciu v globálnom svete, presadzovanie sociálnej  spravodlivosti, sociálnej  a právnej  kultúry, na ktorej je založená nielen  činnosť MOP, ale ktorá je aj jedným zo základných princípov Európskej únie.

Podrobnejší komentár poskytuje poslankyňa na svojom blogu:

zdroj: strana-smer.sk

One Response to Vyhlásenie poslankyne NR SR Viery Tomanovej

1. Komak hovorí:

Mihal je zial pomyleny, ako jeho strana. Volnomyslienkarskarsky liberalny stred ma v nazve socialnodemokraticku temu SOLIDARITA. Ved to je schizofrenia ako z ucebnice :-)
    A pan Mihal neprekvapil. Slovami hovorkyne nas informoval, ze dochodcovia na Slovensku su tucne a nenazrane prasce, ktore nech si z tucneho dochodku platia ustav starostlivosti (ci seniorsky domov alebo ako sa to vola) sami.
    Asi by sa mal radsej venovat tomu, ako SZCO okradne stat na fiktivnom vykazovani nejakych poloziek a nerobit pracu, na ktoru proste nema….